Nail Whitener - 450g

 

En effektiv behandling för att ta bort missfärgningar och fläckar på och under naglarna. Perfekt för frisörer och även för rökare.

NAIL WHITENER
with Tea Tree Oil

Användning:
NAIL WHITENER är en effektiv upplösning av smuts och färgrester på och under naglarna, med en mild antiseptisk behandling av tea tree oil

Fördelar:
Med en enkelhet kan man rengöra både nagelterapeuten och kundens händer. Perfekt för en säker behandling. Tar bort smuts och fett innan applicering av lack.

Applikation:
För Manikyr: Fyll en skål med vatten så att det når över naglarna när du håller handen i skålen. Häll i en portionspåse (eller liknande mängd från karbinförpackningen) i vattnet. Håll händerna i vattnet i cirka 10 minuter. Ta upp händerna och torka. Ta bort eventuella rester med en mjuk manikyrpinne eller en orangepinne.
För Pedikyr: Fyll ett fotbad med vatten så det når upp till nedre delen av anklarna. Häll i fyra portionspåsar (eller liknande mängd från karbinförpackningen) i vattnet. Håll fötterna i vattnet i cirka 10 minuter. Ta upp fötterna och torka. Ta bort eventuella rester med en mjuk manikyrpinne eller en orangepinne.

Använd denna produkt tillsammans med:
CUTIQUE – kombinera gärna med CUTIQUE för att ta bort envisa fläckar. Kan appliceras både före och efter användningen av NAIL WHITENER

Verksamma ingredienser:
TEA TREE OIL – mild antiseptisk behandling som hjälper att rengöra samt mildra inflammationer, bakterie- och svamputveckling.
CITRIC ACID (citronsyra)– naturlig syra som varsamt tar bort missfärgningar och orenheter på naglarna .
 

PRIS: 355,00 kr
Artikelnr: 2544680